Απειλητικό τηλεφώνημα στο Νίκο Καραχάλιο: “Προκαλείς! Θυμήσου τι έπαθε ο … Τσαλικίδης”! Ποιους καταγγέλλει ο πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ για πρακτικές παρακράτους

(Πηγή: thefaq.gr)

Αίσθηση προκαλεί η ανάρτηση του επικεφαλής της νέας πολιτικής κίνησης «Δημοκράτες» και πρώην γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Καραχάλιου, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter κάνει λόγο για απειλητικά τηλεφωνήματα εναντίον του, καταγγέλλοντας μεθόδους παρακράτους.

«Προκαλεις! Θυμησου τον Τσαλικιδη.. Ξερεις καλα τι επαθε», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Νίκος Καραχάλιος, κάνοντας λόγο για απειλητικά τηλεφωνήματα, μιλώντας για πρακτικές που παραπέμπουν στην σκοτεινή και ανεξιχνίαστη υπόθεση θανάτου του πρώην στελέχους της Vodafone, Κώστα Τσαλικίδη, το 2005.

Επίσης, ο Νίκος Καραχάλιος στην ίδια ανάρτηση αναρωτιέται ευθέως «αν υπάρχει ακόμη παρακράτος στην Ελλάδα», ενώ αποκλείει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.