Τους πάει μέχρι τέλους … για τη Novartis ο Κώστας Βαξεβάνης : Προσφυγή για ακύρωση του πέρατος της Ανάκρισης – Καταγγέλλει την Ανακρίτρια για σειρά αυθαιρεσιών

(Πηγή: thefaq.gr)

Προσφυγή ενώπιον του ειδικού δικαστηρίου κατέθεσε σήμερα ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, αναφορικά με το γεγονός ότι η ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, περαίωσε σήμερα τα ξημερώματα τη διαδικασία της ανάκρισης, απορρίπτοντας μάλιστα όλα τα αιτήματα του δημοσιογράφου χωρίς να έχει καν προηγηθεί εισαγγελική εισήγηση, όπως είναι το νόμιμο.

Όπως άλλωστε αναφέρει χαρακτηριστικά στην προσφυγή που κατέθεσε ο Κ. Βαξεβάνης, «η ως άνω ενέργεια της προειρημένης ανακρίτριας αποτελεί την τελευταία πράξη μιας σειράς αυθαίρετων, δόλιων, σκόπιμων και παράνομων πράξεων και παραλείψεων αυτής κατά τη διάρκεια της διεξαχθείσης –τρόπος του λέγειν- κατ’ όνομα μόνον ανακριτικής διαδικασίας, η οποία διενεργήθηκε σε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.