“Κοφτερή” απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην αδιανόητη στήριξη Μητσοτάκη στα αστυνομικά έκτροπα: “Στημένα σκηνικά έντασης εναντίον φοιτητών από μία επικίνδυνη κυβέρνηση, για να κρύψει τα τραγικά αδιέξοδα που έχει φέρει στην κοινωνία”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Το δίλημμα κ. Μητσοτάκη είναι αν ο κόσμος θα βγάζει ή όχι το μήνα, όχι τα στημένα σκηνικά έντασης εναντίον φοιτητών» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, απαντώντας στις προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να κρύψει τα αδιέξοδα των πολιτών πίσω από στημένα σκηνικά έντασης. Αφού έχει φέρει σε τρομακτικά αδιέξοδα την κοινωνία προσπαθεί να αλλάξει ατζέντα από την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση που ο ίδιος με τις επιλογές του πολλαπλασίασε.

Προσπαθεί να πείσει πως το πρόβλημα δεν είναι η ανέχεια και ότι ο κόσμος δεν μπορεί να βγάλει το… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.