«Χτυπάει» ο Τζωρτζάκης την «Ελευθερία του Τύπου» στη χώρα του Μητσοτάκη: «Ο Ευαγγελάτος βραβεύεται από την ΠτΔ για την προσφορά του στη δημοσιογραφία, ο Βαξεβάνης τρέχει στα δικαστήρια, ο Καραϊβάζ δολοφονείται…»

(Πηγή: thefaq.gr)

Κάπου υπάρχει όντως λάθος, κάτι δεν πάει πολύ καλά στη χώρα που ζούμε… Με ένα αιχμηρό post στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης καταγράφει μια σειρά από λόγους που δείχνουν πως κάτι «βρωμάει» στην Ελλάδα, με αφορμή το βραβείο Δημοσιογραφίας που παρέλαβε από τα χέρια της Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Νίκος Ευαγγελάτος, ενώ καταχειροκροτήθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά κ.ά. στο Ζάππειο την Πέμπτη.

Πώς γίνεται για παράδειγμα,σκέφτεται ο Χ. Τζωρτζάκης, ο Νίκος ο Ευαγγελάτος να βραβεύεται για την… προσφορά του στη δημοσιογραφία από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Κώστας Βαξεβάνης… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.