Σκάνδαλο Novartis: «Είναι παράνομο» το πέρας της ανάκρισης, καταγγέλλουν οι συνήγοροι των Βαξεβάνη, Παπαδάκου, Παπαγγελόπουλου, Τουλουπάκη: Δεν υπογράφουν

(Πηγή: thefaq.gr)

Αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους με το σκάνδαλο Novartis, οι συνήγοροι των κατηγορουμένων, αρνούνται να υπογράψουν το πέρας της ανάκρισης από την ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, καταγγέλοντας πως η ενέργεια αυτή «αποτελεί την τελευταία πράξη μιας σειράς αυθαίρετων, δόλιων, σκόπιμων και παράνομων πράξεων…».

Όπως αναφέρει το documentonews.gr, οι συνήγοροι τόσο του Κώστα Βαξεβάνη (Γιάννης Μαντζουράνης και Βασίλης Καπερνάρος) όσο και των επίσης κατηγορουμένων, Γιάννας Παπαδάκου, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Ελένης Τουλουπάκη και ενός πρώην επίκουρου εισαγγελέα διαφθοράς, καταγγέλλουν ως εξόφθαλμα άκυρη την κίνηση της ανακρίτριας να περαιώσει την ανάκριση αποστέλλοντας τα ξημερώματα Πέμπτης, τυπικές κλήσεις σε όλους.

Όπως κατήγγειλε ο Κώστας… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.