Κι άλλη δικαίωση της Βασιλικής Θάνου για την αγωγή κατά του iefimerida: Υποχρεωτική αφαίρεση του δημοσιεύματος με το ηχητικό Βγενόπουλου – Διατήρηση προσωρινής διαταγής

(Πηγή: thefaq.gr)

Την υποχρεωτική αφαίρεση του δημοσιεύματος του iefimerida.gr με το ηχητικό που ακούγεται η φωνή του Ανδρέα Βγενόπουλου και την προσωρινή απαγόρευση μελλοντικής δημοσίευσης που θα περιέχει «προσβλητικούς ισχυρισμούς» κατά της Βασιλικής Θάνου αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με τους συνηγόρους της πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου να κατηγορούν την ενημερωτική ιστοσελίδα του Χρήστου Ράπτη για «παραπλανητική και ψευδή δημοσίευση».

Η ανακοίνωση των συνηγόρων της Β. Θάνου:

Την 16/5/2022, εκδικάστηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων της Προέδρου του Α.Π. και πρώην Π/Θ, Βασιλικής Θάνου κατά της ιστοσελίδας iefimerida.gr, του διευθυντή της και της δημοσιογράφου που την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.