Κλιμάκωση! Για αφερεγγυότητα κατηγορεί ο Ερντογάν τον Μητσοτάκη: “Φάγαμε μαζί και είπαμε άλλα. Και πήγε στις ΗΠΑ και είπε άλλα για να πάρει το χειροκρότημα” !!!

(Πηγή: thefaq.gr)

Στα ύψη διατηρεί την ένταση η Τουρκία, καθώς μετά την προκλητική NAVTEX για έρευνες του Cesme στην καρδιά του Αιγαίου, ήταν η σειρά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να οξύνει περαιτέρω τους τόνους της αντιπαράθεσης.

«Τελειώσαμε τις συναντήσεις του Στρατηγικού Συμβουλίου Υψηλού Επιπέδου με την Ελλάδα; Το εξηγήσαμε αυτό; Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει “Ω, Ελλάδα, συμμαζέψου”. Δεν συμμαζεύτηκες, οπότε καταργήσαμε το Στρατηγικό Συμβούλιο Υψηλού Επιπέδου. Ο Μητσοτάκης δεν είναι πλέον συνομιλητής μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε τούρκους δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από το Αζερμπαϊτζάν και συνέχισε:

«Ασχολούμαι με ανθρώπους που ασκούν πολιτική με προσωπικό τρόπο. Θα μου μιλήσεις, θα φάμε, θα πούμε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.