Χωρίς προηγούμενο η ποταπότητα αυτής της κυβέρνησης! Έφτασε στο σημείο να ειρωνεύεται τη Διεθνή Αμνηστία … ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: “Το λέω για να τ’ ακούει…”

(Πηγή: thefaq.gr)

Με πρόσχημα τη βιβλιοθήκη συνεχίζει να πορεύεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρά την κατακραυγή σε βάρος της για την αλόγιστη χρήση βίας από την αστυνομία στο ΑΠΘ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα τα έβαλε και με τη Διεθνή Αμνηστία την οποία ειρωνεύτηκε ενώ αμφισβήτησε και τις πηγές της, προσπαθώντας, μάταια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν φρένα στον ξεπεσμό αυτής της κυβέρνησης και συνεπακόλουθα – δυστυχώς – και στον διασυρμό, την απαξιωση και την περιθωριοποίηση της χώρας!

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο Γιάννης Οικονόμου, κλήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές της Διεθνούς Αμνηστίας η οποία εξέφρασε σοβαρή ανησυχία για  την υπερβολική και περιττή χρήση βίας από την αστυνομία στο ΑΠΘ.

Ο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.