Σοβαρές αιχμές ΣΥΡΙΖΑ για το αν υπήρξαν προσπάθειες απελευθέρωσης των ναυτικών μας στο Ιράν αλλά και για δημοσιεύματα που φέρουν την Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος να διαφωνεί με την κατάσχεση του ιαρνικού πετρελαίου

(Πηγή: thefaq.gr)

«Σοβαρά είναι τα ερωτηματικά για τις διπλωματικές προσπάθειες απελευθέρωσης των ναυτικών και των πλοίων στο Ιράν και για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η κατάσχεση του Ιρανικού πετρελαίου από το Ρωσικού τάνκερ», διαπιστώνουν σε κοινή τους δήλωση οι Τομεάρχες Εξωτερικών και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Κατρούγκαλος και Νεκτάριος Σαντορινιός.

«Έχουν περάσει τρεις μέρες από την κατάληψη των δυο πλοίων ελληνικής σημαίας στον Περσικό κόλπο και παραμένουν τα ερωτηματικά για την όλη υπόθεση και ιδίως την αποτελεσματικότητα των μέτρων του ελληνικού κράτους για την προστασία των πληρωμάτων τους. Από την πρώτη στιγμή καταθέσαμε συγκεκριμένες ερωτήσεις για την ομηρία των Ελλήνων… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.