Ουσία και αποτέλεσμα από τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Με ενισχυμένο το κοινωνικό του προφίλ και με τη σιγουριά του νικητή φαίνεται πως βαδίζει στις επερχόμενες εκλογές ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

Σε μια σεμνή εκδήλωση της παράταξης του, “Νέα Πνοή” παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Μάϊου ο απολογισμός της τριετούς δυναμικής παρουσίας του ιδίου και των αντιδημάρχων της παράταξής του, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας και νίκης προς τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Επιλέγοντας να μιλά μόνο με έργα ουσίας, έχει ξεκινήσει την υλοποίηση του μακροπρόθεσμου, μεγαλόπνοου οράματός του να μετατρέψει τον Δήμο σε μια σύγχρονη και όμορφη πόλη που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών.

Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, που κατάφερε πριν τρία χρόνια να πετύχει σαρωτική νίκη στις δημοτικές εκλογές μίλησε στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κορδελιού Ευόσμου “Μίκης Θεοδωράκης” για τα τρία χρόνια στην ηγεσία του Δήμου κρατώντας χαμηλούς τόνους και παρουσιάζοντας το έργο που σημειώθηκε και άλλαξε τη διαδρομή της πορείας του Δήμου καθιστώντας τον δημιουργικό.

Με άρωμα νέας πνοής παρουσιάστηκαν από τη διακεκριμένη ομάδα της παράταξης όλα όσα άλλαξαν τη διαβρωμένη εικόνα του Δήμου που από την καθίζηση και την ολιγωρία έκανε άλματα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Ενωτικός, με διευρυμένους ορίζοντες και διάθεση συνεργασίας μίλησε για ανάγκη συσπείρωσης πέρα από κομματικά κριτήρια για να συνεχίσει ο Δήμος την αλματώδη πορεία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.