Μια δημοσκόπηση που αξίζει να πάρει κανείς στα σοβαρά! Public Issue: Τα 2/3 πιστεύουν ότι η ιδιωτικοποίηση της ΔEΗ δεν ωφέλησε, αλλά αντιθέτως έβλαψε τους καταναλωτές – το  42% του ΟΤΕ … και το 74% λέει “μην αγγίξετε την ΕΥΔΑΠ” !

(Πηγή: thefaq.gr)

Κόλαφος για τους υπέρμαχους των ιδιωτικοποιήσεων κρίσιμων υποδομών της χώρας είναι τα αποτελέσματα της έρευνας της Public Issue που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο.

Η δημοσκόπηση καταγράφει μια πρωτοφανή ανατροπή στη στάση των πολιτών καθώς κρίνουν εντελώς αρνητικά τα αποτελέσματα από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και του ΟΤΕ ενώ καθολική είναι η διαφωνία τους με το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ.

Τα 2/3 των πολιτών, ποσοστό 66%, πιστεύουν ότι η ιδιωτικοποίηση της ΔEΗ δεν ωφέλησε, αλλά αντιθέτως έβλαψε τους καταναλωτές σύμφωνα με την Public Issue. Όπως εξηγεί η εταιρεία, με εξαίρεση την περίοδο 1998-2005, η ), η πλειοψηφία της κοινής γνώμης στην Ελλάδα, ουδέποτε υποστήριξε την ιδιωτικοποίηση της ΔEΗ ενώ  σήμερα καταγράφεται γενικευμένη δυσαρέσκεια που συνδέεται και με τη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.