Αρχίσουν και ξεδιαλύνουν “μυθεύματα”! Οι Ρωσικές δυνάμεις βρήκαν 152 σορούς Ουκρανών από το Τάγμα Αζόφ μέσα σε φορτηγό ψυγείο στο Αζοφστάλ! Θα παραδοθούν στους Ουκρανούς εκπροσώπους

(Πηγή: thefaq.gr)

Σε μια ένα αποτρόπαιο σκηνικό βρέθηκε ο ρωσικός στρατός καθώς ανακάλυψε τις σορούς 152 Ουκρανών μαχητών μέσα στο εργοστάσιο χάλυβα Αζοφστάλ, στη Μαριούπολη, και είναι έτοιμος να τα παραδώσει στην Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών τους στο εργοστάσιο, όπου είχαν οχυρωθεί για αρκετές εβδομάδες περισσότεροι από 2.000 Ουκρανοί μαχητές, κυρίως από το Τάγμα Αζόφ, προτού παραδοθούν στις ρωσικές δυνάμεις στα μέσα Μαΐου, «οι Ρώσοι στρατιώτες ανακάλυψαν ένα φορτηγό ψυγείο», σύμφωνα με το υπουργείο.

«Μέσα στο ψυγείο, το σύστημα ψύξης του οποίου ήταν εκτός λειτουργίας, φυλάσσονταν 152 σοροί μαχητών και στρατιωτικών των ουκρανικών δυνάμεων», πρόσθεσε το… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.