Μεγαλοπρεπές tribute από το ΚΚΕ στον τεράστιο Δημ Μητροπάνο! Το βίντεο – αφιέρωμα στην κοινή πορεία κόμματος και τραγουδιστή που ξεσήκωσε τα πλήθη και συγκίνησε (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Μεγαλειώδης ήταν η συναυλία – αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο που πραγματοποιήθηκε χθες από το ΚΚΕ στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Συμμετείχε η Ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου, ο Γιώργος Κατσίκας (ντραμς), ο Γιάννης Κυφωνίδης (πλήκτρα), ο Μίμης Ντούτσουλης (μπάσο), ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης (κιθάρα), ο Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), ο Μάκης Πελέκας (μπουζούκι), ο Χρήστος Περτσινίδης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Γιάννης Σινάνης (μπουζούκι), ο Ανδρέας Τράπαλης (βιολί), ο Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν).

Εκεί έγινε ένα ιδιαίτερο συναπάντημα γενεών, με αισθητή την παρουσία της νεολαίας, με κοινό στοιχείο την αγάπη για τον μοναδικό ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο, έναν από τους πιο αγαπημένους… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.