Μήνυμα από Αλέξη Τσίπρα: “Ο κ. Μητσοτάκης θα πάει σε εκλογές το Σεπτέμβρη για να προλάβει την απόλυτη κατάρρευση”! Έφη Αχτσιόγλου – Ρένα Δούρου και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στο 7μελές Εκτελεστικό Γραφείο

(Πηγή: thefaq.gr)

“Εκλογές τον Σεπτέμβρη” … διεμήνυσε στην πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις κάλπες της 15ης Μαίου, ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας. Έφη Αχτσιόγλου, Ρένα Δούρου και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου θα συμπληρώσουν το νέο Εκτελεστικό Γραφείο. Συμμετέχουν ex officio Όλγα Γεροβασίλη, Ράνια Σβίγκου, Γ.Βασιλειάδης και Νάσος Ηλιόπουλος

Κατά την εισήγησή του στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «νέα κατάσταση και νέα καθήκοντα» και μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Ζήτησα να συνεδριάσει άμεσα η νέα Πολιτική Γραμματεία γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και δεν έχουμε χρόνο. Πρέπει να αναδιατάξουμε άμεσα το κόμμα και να προχωρήσουμε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.