Φίλης, Καββαδία και Λάμπρου συνεχίζουν να λειτουργούν ως “Ομπρέλα”! Έβαλαν αίτημα να μπεί στο νέο 7 μελές Εκτελεστικό Γραφείο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος! Όχι, Τσιπρα.

(Πηγή: thefaq.gr)

Αρνούνται, προφανώς, προς ώρας, να αποδεχτούν τη νέα πραγματικότητα της νέας εποχής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ των 172.000 μελών, όπως την καθόρισε ο Αλέξης Τσίπρας την περασμένη Κυριακή στην πρώτη συνεδρίαση της νέας ΚΕ, όπου και κήρυξε το “τέλος των τάσεων”!

Έτσι, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ieidiseis.gr , τα τρία στελέχη της «Ομπρέλας», οι Νίκος Φίλης, Αννέτα Καββαδία και Πάνος Λάμπρου (και οι τρεις εκλέχτηκαν ενώ δεν περιλαμβάνονταν στην πρόταση του προέδρου του κόμματος) ζήτησαν στη χτεσινή πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στο νέο Εκτελεστικό Γραφείο, που ορίστηκε την Τρίτη, να περιλαμβάνεται και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, λόγω “του ειδικού πολιτικού… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.