Καταιγίδα … ΣΥΡΙΖΑ: “Πρωτοφανής ντροπιαστική πραγματικότητα στην ΕΡΤ” (έχουν διαγραφεί οι τρεις επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα με την κατηγορία της παραπλάνησης κοινού! Επί Μητσοτάκη …)

(Πηγή: thefaq.gr)

Συνέβη και αυτό στην ΕΡΤ του κ. Μητσοτάκη… Τιμωρήθηκε με διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ ολόκληρη η διοικητική ιεραρχία του τομέα Ενημέρωσης του Δημοσίου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διέγραψε τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, Κ. Ζούλα, τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης, Φ. Καφαράκη, και τον Διευθυντή Ειδήσεων, Γ. Τρουπή, βάσει του άρθρου περί διαστρέβλωσης, απόκρυψης, αλλοίωσης ή πλαστογράφησης πραγματικών περιστατικών. Η ποινή επιβλήθηκε για την υπόθεση του «αόρατου» ανταποκριτή στη Μόσχα που αποκαλύφθηκε πως έκανε ρεπορτάζ από την… Κυψέλη.

Την είδηση της διαγραφής από την ΕΣΗΕΑ σχεδόν όλης της διοικητικής ιεραρχίας του τομέα Ενημέρωσης της ΕΡΤ σχολιάζει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.