Δήλωση του Γερμανού κυβερνητικού εκπροσώπου στο EURACTIV Γερμανίας επιβεβαιώνει τον Τσίπρα που καταγγέλλει τον Πρωθυπουργό για “ΙΧ εξωτερική πολιτική”: “Σολτς και Μητσοτάκης συμφώνησαν μεταξύ τους στο περιθώριο της Συνόδου για τα τεθωρακισμένα”

(Πηγή: thefaq.gr)

Δικαιώνεται πλήρως ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που από τη στιγμή που εγινε γνωστή η αδιανόητη συμφωνία για την αποστολή ελληνικών τεθωρακισμένων από τα νησιά, στην Ουκρανία και η αντικατάστασή τους από το απόθεμα του Γερμανικού Στρατού, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι μπλέκει την χωρα στον πόλεμο καθώς ασκεί ΙΧ εξωτερική πολιτική!

Ο Γερμανός Καγκελάριος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός μίλησαν στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και συμφώνησαν επίσης σε αυτή την ανταλλαγή. Όπως ήδη αναφέρθηκε, αφορά γερμανικά οχήματα μάχης πεζικού Marder, τα οποία θα παραλάβει η Ελλάδα. Η Ελλάδα από την πλευρά της θα δώσει αντίστοιχα οπλικά συστήματα στην Ουκρανία», είπε ο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.