Ωμά ψεύδη του ΥΠΕΞ με τις ημερομηνίες για να μεταθέσει τις ευθύνες σε ιδιώτες για τα παραποιημένα έγγραφα του FBI για τη Novartis

(Πηγή: thefaq.gr)

Σε μια προσπάθεια να «πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα» το ΥΠΕΞ αναφέρει ότι η Μεταφραστική Υπηρεσία του, η οποία καταργήθηκε με το Νόμο 4781/21, δεν είχε την αρμοδιότητα να προβαίνει σε έλεγχο του περιεχομένου μεταφράσεων και ρίχνει την ευθύνη στους ιδιώτες μεταφραστές.

«Το μεταφραστικό έργο εξετελείτο από τους συνεργαζόμενους ιδιώτες μεταφραστές, οι οποίοι ήταν οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο της μετάφρασης», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.

Ωστόσο το σχετικό έγγραφο, το οποίο φέρει την ένδειξη σφραγίδα «Μεταφραστική Υπηρεσίας Υπουργείου Εξωτερικών» μεταφράστηκε τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή προτού ολοκληρωθεί η 6μηνη μεταβατική περίοδος (από τον Φεβρουάριο στον Αύγουστο του 2021) από την κατάργηση της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.