Ακόμα μια φορά απίθανοι! Στο Πανόραμα Βούλας καίγονται σπίτια με 4 μποφόρ και αυτοί κοιτάζουν πως θα καλύψουν τον … ! Πατούλης δίνει στεγνά τις ευθύνες Στυλιανίδη εκλεκτού Μητσοτάκη (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Ακόμα ένα ρεσιτάλ πολιτικής διαχείρισης μιας συντελούμενης καταστροφής και επίρριψης των ευθυνών σε άλλους από το περίφημο “γαλάζιο” στρατόπεδο που στο παρελθον κουνούσε το δάχτυλο σε παρόμοιες περιπτώσεις σε πολτικούς του αντιπάλους και ζητούσε τη “δημόσια στάυρωσή” τους! Ο Γιώργος Πατούλης, ο Περιφερειάρχης Αττικής που στήριξε την νίκη του στους τόνους “λάσπης” σπέκουλας και προπαγάνδας κατά της Ρένας Δούρου, φρόντισε – ενώ το Πανόραμα καίγεται – να ξεκαθαρίσει προκαταβολικά ότι “η Περιφέρεια δεν σβήνει τις φωτιές αλλά την ευθύνη έχει η Πολιτική Προστασία”! Μόνο που το ανακάλυψε τώρα που είναι ο ίδιος Περιφερειάρχης γιατί για το Μάτι, τρέχουν τη Ρένα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.