Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Ετσι έδιωξαν το FBI … για να κουκουλώσουν τη Novartis και να βαφτίσουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο … “σκευωρία” !

(Πηγή: thefaq.gr)

Την πόρτα -και, μάλιστα, στα μούτρα- κλείσαμε στους πράκτορες του FBI που προσπαθούσαν να μας δώσουν τα στοιχεία για το “σκάνδαλο Novartis”, με βάση τα οποία ο φαρμακευτικός κολοσσός πλήρωσε στις ΗΠΑ 347.000.000 δολάρια για διεφθαρμένες πρακτικές στη χώρα μας.

Αυτό έχει ήδη αποδειχτεί, από μία σειρά εγγράφων που έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας. Επομένως, το θέμα είναι πλέον ποιοι είναι οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης που έκλεισαν την πόρτα. Και αυτό θα αποκαλύψει η «κυριακάτικη δημοκρατία».

 Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε από τον Ιπποκράτη Μυλωνά, δικηγόρο της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου, η είδηση πως ο πράκτορας του FBI, Viet Nguyen, ο οποίος εργάζεται στην πρεσβεία των… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.