«Γαμ**ο μου – Έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια – Δε θα μου μιλά ένας αγράμματος» ! Έβγαλε τον … επιστήμονα από μέσα του, ο φιλοκυβερνητικός Γ. Βασιλακόπουλος που επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς σε αναστολή!

(Πηγή: thefaq.gr)

Χαμός επικράτησε το πρωί της Τρίτης στον «αέρα» του OPEN, όπου ήταν προσκεκλημένοι η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και ο καθηγητής πνευμονολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος με τον τελευταίο και γωστό γαι την φιλοκυβερνητική του επιστημονική κουλτούρα, να επιτίθεται με … μάλλον αντιεπιστημονική φρασεολογία στον προεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, επειδή προφανώς ερεθίστηκε από την επιμονή του κ Γιαννακού να επιστρέψουν στις θέσεις τους οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί σε αναστολή!

Είχε προηγηθεί αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ματίνα Παγώνη και τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ. Συγκεκριμένα ενώ η κα Παγώνη εξηγούσε την κατάσταση με τους γιατρούς και τις… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.