ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αιφνιδιασμός μέσα στο καλοκαίρι με αλλαγή εκλογικού νόμου και πρόωρες εκλογές πάση θυσία πριν έρθει χειμώνας

(Πηγή: thefaq.gr)

Σύμφωνα με τη στήλη ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του φιλοκυβερνητικού εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, πλέον οι περισσότεροι εντός Μαξίμου  εισηγούνται στον Μητσοτάκη να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές. Και όταν λέω «οι περισσότεροι», το εννοώ, αφού ακόμα και εκείνοι που προέβαλλαν ως επιχείρημα για τη μη προσφυγή στις κάλπες τη θεσμικότητα του πρωθυπουργού εσχάτως αλλάζουν ρότα. Το βασικό επιχείρημα που προβάλλουν είναι ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να ρισκάρει να περάσει έναν δεύτερο χειμώνα με ακρίβεια και όλα τα υπόλοιπα. Σύμφωνα επίσης με αλλο ρεπορτάζ της ίδιας στήλης, ο Κυριάκος Πιερρακάκης έχει ετοιμάσει δύο εκδοχές αλλαγής του εκλογικού νόμου, αφού στο Μαξίμου θεωρούν δεδομένο ότι ΔΕΝ θα προκύψει κυβέρνηση από τις πρώτες κάλπες με απλή αναλογική – προφανώς κατόπιν διαβεβαιώσεων από την Χαρ Τρικούπη- και είναι πολύ… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.