Αποστομωτική απάντηση του Ιάσονα Αποστολόπουλου στο παραλήρημα της Σοφίας Βούλτεψη: “Όταν δεν θέλουν να ξοδέψουν ολόκληρο liferaft πετάνε ανθρώπους καευθείαν στη θάλασσα. Ο Σίντι, ο Κουαμού…”

(Πηγή: thefaq.gr)

Βολές κατά της Σοφίας Βούλτεψη εξαπέλυσε ο βραβευμένος ακτιβιστής διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος, σε οξεία απάντησή του στην υφυπουργό Μετανάστευσης που νωρίτερα προέβαλε το χυδαίο επιχείρημα πως «υπάρχει έγκλημα χωρίς πτώμα;».

«Αφού κάνουμε εγκλήματα στην θάλασσα, που είναι τα πτώματα;» διερωτήθηκε η κ Βούλτεψη με αφορμή τις αποκαλύψεις από διεθνείς οργανώσεις και όχι μόνο για παράνομα και εγκληματικά pushback προσφύγων στο Αιγαίο.

Όπως αναφέρει ο Ιάσονας Αποστολόπουλος σε ανάρτησή του «κατ αρχάς να την ενημερώσουμε, ότι η πλειοψηφία των pushback περιλαμβάνει απαγωγή προσφύγων που έχουν ήδη φτάσει στα ελληνικά νησιά, ληστεία (αφαίρεση προσωπικών αντικειμένων), ξυλοδαρμούς, μεταφορά τους σε πλωτές σχεδίες του λιμενικού (literaft)… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.