Ο Ερντογάν αποθρασύνεται και απειλεί στα ελληνικά να αρπάξει το Καστελόριζο και τα υπόγεια του Μαξίμου … στοχοποιούν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για να επιβάλουν ατζέντα διχασμού όπως στη Συμφωνία των Πρεσπών!

(Πηγή: thefaq.gr)

Φωτιά πήραν το τελευταίο 24ωρο τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου και της Πειραιώς καθώς στοχοποίησαν με χυδαίο τρόπο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αναπληρωτή τομεάρχη Εξωτερικών Γιάννη Μπουρνού, αποκαλώντας τον «προδότη». Αιτία, τα καίρια ερωτήματα που έθεσε στον Νίκο Παναγιωτόπουλο μιλώντας στην Διαρκή Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας.

Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη όταν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, στριμωγμένος από τις αποκαλύψεις για την εν κρυπτώ αποστολή όπλων στην Ουκρανία, έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων πως κάνουν διαρροές αμυντικών πληροφοριών. «Θα εγείρω θέμα στους αρχηγούς (σ.σ.: των Ενόπλων Δυνάμεων) να δουν τι θα κάνουν μ’ αυτό το “ελβετικό τυρί”, που είναι το Σύστημα Πληροφοριών, που διαρρέουν από τα επιτελεία ή από… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.