Σύνοδος Κορυφής της Θεσσαλονίκης για τη Διαδικασία Συνεργασίας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη: Με “μυστική” ατζέντα και άρωμα ενεργειακού Γερμανικού Imperium … στην περιοχή!

(Πηγή: thefaq.gr)

Χωρίς καμια επίσημη πληροφόρηση για άλλη μια φορά και με την πραγματική ατζέντα να έχει διαμορφωθεί εν κρυπτώ, από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, τον Γερμανό Καγκελάριο Σολτς και “κομισάριο” της Φον ντερ Λάιεν, Σαρλ Μισέλ, διεξάγεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη η “μυστηριώδης” … Σύνοδος Κορυφής για τη Διαδικασία Συνεργασίας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη!

Μάλιστα η κυβέρνηση φροντίζει να κρατά όσο γίνεται πιο μακριά τους δημοσιογράφους από την εκδήλωση ενώ και ο κυβερνητικός επρόσωπος ήταν απόλυτα λακωνικός στις πληροφορίες που έδωσε κάθε φορά που του ζητήθηκε ενημέρωση σχετικά.

Υπενθυμίζεται ότι στη Θεσσαλονίκη θα λάβει χώρα την Παρασκευή η Σύνοδος Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας για τη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.