Στην αναφορά βγάζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη οι Παππάς – Γιαννούλης: «Να δώσει εξηγήσεις για τις νέες καθυστερήσεις και αποζημιώσεις στο μετρό Θεσσαλονίκης»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται πόσο λανθασμένη ήταν η απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αλλάξει τον σχεδιασμό κατασκευής του σταθμού Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης κόντρα στις εισηγήσεις των αρχαιολόγων και τη θέληση της τοπικής κοινωνίας». Αυτό τονίζουν σε κοινή τους δήλωση, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχης Χρήστος Γιαννούλης, με αφορμή τις καθυστερήσεις και τις νέες αποζημιώσεις που αξιώνει ο ανάδοχος του έργου του μετρό Θεσσαλονίκης.

Όπως επισημαίνουν, μετά την επιλογή του βίαιου τεμαχισμού και απόσπασης των αρχαιοτήτων, ανακύπτουν και νέα ζητήματα που εκτινάσσουν τον προϋπολογισμό και εκτροχιάζουν το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του μετρό Θεσσαλονίκης… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.