“Ρουκέτα” από τον δικηγόρο του γιου του Γ. Τράγκα επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του The FaQ : «Σύντομα θα αποδεσμευτεί περιουσία 30 εκατ.»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Ο Γιώργος Τράγκας ήταν μονίμως στο στόχαστρο φορολογικού ελέγχου τα τελευταία χρόνια και απηλλάγη και αθωώθηκε σε όλα τα δικαστήρια. Έχω απόφαση που αναφέρει ότι ο εκλιπών έχει αθωωθεί αμετακλήτως για όλα» υποστήριξε ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός, συνήγορος υπεράσπισης του Γιάννη Τράγκα, ενός εκ των δύο γιών του εκλιπόντα δημοσιογράφου.

Ερωτηθείς σχετικά με δημοσιεύματα, που επικαλούμενα το πόρισμα της Αρχής για την καταπολέμηση του «μαύρου χρήματος», υποστηρίζουν πως ο Γιώργος Τράγκας ταξίδεψε κάποια στιγμή στο εξωτερικό, μεταφέροντας μεγάλη ποσότητα ράβδων χρυσού, ο κ. Αγαπηνός είπε στον Ant1 πως δεν έχει «εικόνα» για το εν λόγω περιστατικό, ενώ εξέφρασε την αγανάκτηση του, όπως είπε, διότι γίνεται διαρροή πορισμάτων από τις… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.