Επανέρχεται ο “Ριζοσπάστης” και βγάζει στην αναφορά την αποστολή ελληνικών όπλων στην Ουκρανία ενώ ο Ερντογάν “βρυχάται”: 3,2 εκ σφαίρες, 2.100 ρουκέτες, 60 πανάκριβοι “φονικοί” Stinger, 1100 RPG! «Ήταν άχρηστος για την άμυνα της χώρας ο οπλισμός που εστάλη;».

(Πηγή: thefaq.gr)

Η έγκυρη εφημερίδα της Αριστεράς, επανέρχεται με ενδελεχές ρεπορτάζ για τον αριθμό, τον τύπο και την κατηγορία του οπλισμού που στάλθηκε εν κρυπτώ από τη δημόσια ενημέρωση, από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ουκρανία, σε συνεννόηση με ΗΠΑ και Βερολίνο! «Ήταν άχρηστος για την άμυνα της χώρας ο οπλισμός που εστάλη;», ρωταει η εφημερίδα τον ΥΕΘΑ Νικο Παναγιωτόπoυλο που μεσοβδόμαδα ενέπαιξε το Κοινοβούλιο αλλά και τον ελληνικό λαό, αφού αρνήθηκε να δώσει λόγο για τα ελληνικά όπλα που δώρισε στην Ουκρανία. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να στοχοποιήσει – μαζί με τα τρολ των υπογείων του Μαξίμου – τον Έλληνα βουλευτή του… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.