Τέλος για τον … “Γκαίμπελς” της Ουκρανίας! Απελύθη με συνοπτικές διαδικασίες η απίστευτη Ντενίσοβα που ενορχήστρωνε την τερατώδη προπαγάνδα κατά των Ρώσων!

(Πηγή: thefaq.gr)

Αδοξο τέλος είχε η περιβόητη Λουντμίλα Ντενίσοβα, ο άνθρωπος που έβγαζε προς τα έξω διάφορες απίστευτες «αποκαλύψεις» με την ιδιότητα της επιτρόπου του ουκρανικού Κοινοβουλίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, για τα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» των ρωσικών στρατευμάτων στο ουκρανικό μέτωπο.

Ήταν η «φωνή» της Ουκρανίας που μίλαγε για σφαγές εκατοντάδων αμάχων στην Μπούτσα και στο Κραματόρσκ, για ισοπέδωση ολόκληρων πόλεων, ομαδικούς τάφους και κινητά κρεματόρια των Ρώσων που εξαφάνιζαν χιλιάδες νεκρούς αμάχους. Από το στόμα της ακούστηκαν και οι ιστορίες για μαζικές απαγωγές παιδιών και στρατόπεδα συγκέντρωσης «τύπου Μπούχενβαλντ», για ανατιναγμένα μαιευτήρια και θέατρα στη Μαριούπολη, ακόμα και για τον… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.