Ρένα Δούρου: “Είναι σίγουρο ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους οι γνωστές Κασσάνδρες που θα προειδοποιούν για τα δήθεν δεινά που θα πλήξουν τη Γαλλία, την Ευρώπη, στην περίπτωση που χάσει την παντοδυναμία του ο Μακρόν”

(Πηγή: thefaq.gr)

Το οικονομικό πρόγραμμα της συμμαχίας των κομμάτων της Αριστεράς εστιάζει στη στήριξη της αγοραστικής δύναμης των πολιτών με μέτρα όπως μείωση του χρόνου εργασίας, σύνταξη στα 60 χρόνια, κατώτατος μισθός στα 1.500 ευρώ, κα.

Τις πρώτες της σκέψεις από το αποτέλεσμα του α’ γύρου των Γαλλικών βουλευτικών εκλογών που σηματοδοτούν πάνω από όλα μια ξεκάθαρη απόρριψη της πολιτικής Μακρόν, εκφράζει σε μακροσκελή ανάρτησή της στο facebook η Τομεάρχισσα Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και μέλος του Εκτελεστικής Γραμματείας, Ρένα Δούρου.

Μάλιστα τρεις μέρες πριν από τον σημερινό πρώτο γύρο των βουλευτικών, δεκάδες οικονομολόγοι (Πικετί, Φριό, Καζέ), στη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.