“Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που πληρώνω 2,5 ευρώ – 2,60 … την βενζίνη! Τρισευτυχισμένος! Μας δουλεύουν ρε;…”! Χαμός με βίντεο που έπαιξε η ΕΡΤ την ώρα που είναι θέμα ημερών τα 3 ευρώ/ λίτρο επί Μητσοτάκη

(Πηγή: thefaq.gr)

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και την «επδοματική πολιτική» που ακολουθεί άσκησε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος πρατηριούχων και εμπόρων καυσίμων Αττικής, Γιώργος Ασμάτογλου.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις συνεχόμενες αυξήσεις που παρουσιάζει η τιμή της βενζίνης, τόνισε πως «Κάτι πρέπει να γίνει, δε φτάνει η επιδοματική πολιτική» καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ίδιου η βενζίνη στη χώρα μας θα φτάσει στα 3 ευρώ το λίτρο.

«Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αλλά εκτιμώ ότι θα πάμε στα 3 ευρώ τελικά. Μέσα στην τελευταία εβδομάδα είχαμε κάποιες αυξήσεις περίπου της τάξης των 10 λεπτών στο πετρέλαιο και πάνω από 5 λεπτά στη βενζίνη, άρα αντιλαμβάνεται… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.