Πανδημία: Χάσαμε την Κόρινθο (30.012 νεκροί) και πάμε για την Τρίπολη (πληθυσμός 30.886) – Που είναι ο Τσιόδρας να … πανηγυρίσει που είμαστε οι “καλύτεροι” (“καρφί” και για εκείνους στον ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριζαν “κι εμείς αυτόν θα βάζαμε”…)

(Πηγή: thefaq.gr)

Η χώρα, το Σάββατο, ξεπέρασε τους 30.000 θανάτους από τον κορονοϊό. Για την ακρίβεια οι καταγεγραμμένοι θάνατοι ανήλθαν σε 30.012. Για να αντιληφθούμε συγκριτικά το μέγεθος της τραγωδίας να πόυμε ότι μέσα σε 1,5 χρόνο πανδημίας και με τα μακροβιότερα (4+7 μήνες) καθολικά λοκντάουν στην Δυση, η χωρα μας έσβησε από τον “χάρτη” της μια ολόκληρη πόλη του μεγέθους της Κορίνθου (30.176 κατοίκοι στην περασμένη απογραφή). Ενώ βαδίζει ολοταχώς και για να σβήσει την … Τρίπολη (30.886 κάτοικοι)! Στον δε πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάδα είχε απώλειες 5.000 στρατιώτες στο πεδίο των μαχών, ενώ έχασαν τη ζωή τους και 132.000… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.