Για “θελήματα” θέλουν την Ανεξάρτητη Αρχή της Επιτροπής Ανταγωνισμού κυβέρνηση και Γεωργιάδης! “Φύτεψαν” αντιπρόεδρο που την κατηγορεί ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής ότι καθυστερεί τα πρόστιμα των τραπεζών

(Πηγή: thefaq.gr)

Μείζον πολιτικό θέμα, που αγγίζει τα όρια του σκανδάλου, προέκυψε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής καθώς ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού διαφώνησε με την επιλογή του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για διορισμό μέλους της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ιωάννης Λιανός απέστειλε επιστολή σε όλους τους βουλευτές ζητώντας να μην εγκρίνουν την πρόταση Γεωργιάδη. Είναι προφανές ότι υπάρχει πλέον θέμα παραμονής του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού στη θέση του, τον οποίο είχε παρουσιάσει μετά βαΐων και κλάδων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έντονα εκνευρισμένος ο Αδ. Γεωργιάδης είπε ότι η αποστολή της επιστολής είναι «απαράδεκτη και αντιθεσμική» και επιτέθηκε στον Ι. Λιανό λέγοντας ότι είναι «στα όρια των θεσμών». Αν ο νομοθέτης «ήθελε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.