Όσο ο Μητσοτάκης παίζει την Πυθία… ανακοινώνει νέους υποψήφιους βουλευτές και έρχεται όλο και πιο κοντά σε πρόωρες εκλογές

(Πηγή: thefaq.gr)

Όσο και να «ξορκίζει» ο Μητσοτάκης τις πρόωρες εκλογές – για τις οποίες έχουν διαβεβαιώσει ακόμα και φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης άλλα και άνθρωποι του Μαξίμου – το κυβερνών κόμμα συνεχίζει τις ανακοινώσεις υποψηφίων βουλευτών, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση τεσσάρων γυναικών στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας (Δόμνα Μιχαηλίδου, Μαρία Συρεγγέλα, Σοφία Ζαχαράκη, Σοφία Νικολάου).

Τελευταίος στη λίστα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας που θα κατέβει υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.

«Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές του 2023 θα είναι υποψήφιος… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.