Καμία ντροπή πια! Ελληνικά νοικοκυριά δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε ψωμί και το υπ. Ανάπτυξης δίνει 14.100 ευρώ για «ροφήματα» και «ελαφρύ γεύμα» στο Αναπτυξιακό Συνέδριο για τον Μητσοτάκη και τους καλεσμένους!

(Πηγή: thefaq.gr)

Απίστευτη αναλγησία… Τα ελληνικά νοικοκυριά κυριολεκτικά δεν έχουν να φάνε εξαιτίας της ακρίβειας Μητσοτάκη ακόμη και σε βασικά αγαθά όπως λάδι, ψωμί, γάλα, ο υπουργός Ανάπτυξης κάνει στους πολίτες υποδείξεις («μην είστε μίζεροι») και τώρα, το αρμόδιο υπουργείο μοιράζει απλόχερα 14.100 ευρώ για… «ροφήματα» και για «ελαφρύ γεύμα» για να «τσιμπήσουν» ο πρωθυπουργός και «γαλάζια» παιδιά στο Αναπτυξιακό Συνέδριο για το Νέο ΕΣΠΑ 2021-2027!

Όπως ενημέρωσε το Μαξίμου, στην έναρξη των εργασιών του Αναπτυξιακού Συνεδρίου για το Νέο ΕΣΠΑ 2021-2027, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, θα μιλήσει την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ωστόσο αυτό που δε λένε είναι ότι συνολικά εκταμιεύονται 14.100… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.