Αλ. Τσίπρας από Β. Εύβοια: «Οι αποζημιώσεις δεν φτάνουν ούτε για να μαζέψουν τα μπάζα από τα καμένα σπίτια τους οι πολίτες – Τα όρια της κοροϊδίας ξεπεράστηκαν και θα το δει ο Μητσοτάκης όταν αποφασίσει να στήσει κάλπες» 

(Πηγή: thefaq.gr)

«Δέκα μήνες τώρα, όσοι έχουν δει τα σπίτια τους να καίγονται, έχουν αποζημιώσεις που δεν φτάνουν ούτε για να μαζέψουν τα μπάζα από τα καμένα τους σπίτια»

Δέκα μήνες έχουν περάσει από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Βόρεια Εύβοια και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει ακόμα – όπως και τότε – να αδιαφορεί παντελώς και να εμπαίζει τους πολίτες, όπως τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Β. Εύβοια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συνομίλησε με κατοίκους και ρητινοπαραγωγούς στα καμένα, οι οποίοι του εξέφρασαν την αγανάκτησή τους, ενώ έκανε και δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη σύσκεψη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.