Athens Pride 2022: Διεκδικεί και φωνάζει «Άνευ Όρων» – Το απόγευμα η Παρέλαση στο Σύνταγμα με Γιώργο Καπουτζίδη, Έλενα Παπαρίζου, Onirama (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Ο Ιούνιος τιμάται ως ο «Μήνας Υπερηφάνειας» αφού είναι αφιερωμένος στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και έτσι, το Σάββατο (18/06), διεξάγεται το Athens Pride 2022 και η μεγάλη παρέλαση θα γίνει στην Πλατεία Συντάγματος, στις 19:00, με την παρουσία -μεταξύ άλλων- του Γιώργου Καπουτζίδη, της Έλενας Παπαρίζου και των Onirama.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών του Athens Pride 2022, σύνθημα του φετινού Φεστιβάλ Υπερηφάνειας που άρχισε στις 10 Ιουνίου, είναι η φράση «Άνευ Όρων» και τονίζεται: «Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι καθολικά και αδιαπραγμάτευτα. Όλα τα άτομα γεννιόμαστε αδιακρίτως ελεύθερα. Έχουμε δικαίωμα στην ελευθερία λόγου και έκφρασης της προσωπικότητας, στη σωματική… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.