Athens Pride: Ο διάλογος του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Καπουτζίδη: ” Είσαι ο αγαπημένος ηθοποιός των παιδιών μου από το “Παρά πέντε” -Εύχομαι η κυβέρνηση να υιοθετήσει την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για τα δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ και να την ψηφίσουμε όλοι μαζί” (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Έκκληση στην κυβέρνηση να ψηφίσουν μαζί την πρόταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή, για τον πολιτικό γάμο για όλους, την τεκνοθεσία και για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, απηύθηνε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στο Athens Pride.

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα υποδέχτηκε ο κεντρικός παρουσιαστής του φετινού Athens Pride, Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε και έναν σύντομο διάλογο με τον τηλεπαρουσιαστή, Γιώργο Καπουτζίδη

«Θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για όσα κάνεις» ανέφερε προς τον γνωστό ηθοποιό ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε «να σου πω επίσης ότι είσαι ο αγαπημένος ηθοποιός των παιδιών μου από το “Παρά πέντε” ακόμα».

Δείτε τον διάλογο που… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.