Μεγάλος ενθουσιασμός στο Ηρώδειο με Γιώργο Νταλάρα, Αλέξη Τσίπρα και Μπέτυ Μπαζιάνα! Καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό στην μεγάλη βραδιά Πολιτισμού για τον Απόστολο Καλδάρα

(Πηγή: thefaq.gr)

Περίσσεψαν ο ενθουσιασμός και το χειροκρότημα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, όταν ο Γιώργος Νταλάρας τραγούδησε «Δυο παλικάρια απ’ τ’ Αϊβαλί», το αγαπημένο του προέδρου! Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η σύντροφός του Μπέττυ Μπαζιάνα καταχειροκροτήθηκαν μπαίνοντας στο Ηρώδειο το Σάββατο το βράδυ, λίγα λεπτά προτού βγει στη σκηνή ο σπουδαίος Γιώργος Νταλάρας για να τραγουδήσει Απόστολο Καλδάρα.

Το κοινό ήταν ομολογουμένως αριστερό και συριζαίικο, και σηκώθηκε όρθιο επευφημώντας τον! Τέτοια υποδοχή ο Αλέξης Τσίπρας είχε πολλά χρόνια να νιώσει. Δίπλα του, στα πρώτα καθίσματα του Ηρωδείου, ήταν ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, η πρώην υπουργός Οικονομικών Λούκα Κατσέλη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης και η βουλευτής… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.