Κομισιόν: Η λιτότητα και η δημοσιομονική πειθαρχία αφορά μόνον τους λαούς. Προκλητικές αυξήσεις 78 εκ ευρώ στα μουλωχτά σε golden boys …

(Πηγή: thefaq.gr)

Άλλα λένε και άλλα κάνουν εκεί στα… άδυτα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς «κόντρα» στις συμβουλές της εκτελεστικής εξουσίας της Ε.Ε., ως προς τον καθορισμό των μισθών στα κράτη μέλη της, προχώρησε σε αύξηση μισθού για το προσωπικό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία όχι μόνο έγινε αυτόματα, αλλά ήταν ύψους 2,4%, με αναδρομική, μάλιστα, ισχύ από τον Ιανουάριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico, οι μισθοί των στελεχών της Επιτροπής στο Βέλγιο και το Λουξεμβούργο, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Σώματος των Επιτρόπων, αυξήθηκαν τον Ιούνιο, με τη συνολική αύξηση του κόστους εργασίας της Επιτροπής να ανέρχεται στα 95 εκατ. ευρώ για το 2022, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν. Η προσαρμογή επηρεάζει, επίσης, τις κρατήσεις… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.