Καταπέλτης η Έφη Αχτσιόγλου για το νεο “τρυκ” Μητσοτάκη – Σταικούρα: “Λεηλατούν το λαϊκό εισόδημα και μετά εμφανίζονται τιμητές λέγοντας ότι βρήκαν το περιθώριο να δώσουν βοήθημα – 20 ευρώ για τρεις μήνες την ώρα που η βενζίνη βρίσκεται στα 2.5 – 3 ευρώ /λίτρο”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Η κυβέρνηση ανακοίνωσε περίπου 20 ευρώ τον μήνα -για 3 μήνες- κουπόνι καυσίμων, την ώρα που η βενζίνη βρίσκεται στα 2,5 ευρώ το λίτρο στην ηπειρωτική χώρα και κοντεύει στα 3 ευρώ το λίτρο στα νησιά. Αυτή ήταν η “απάντηση” που είχε να δώσει και την οποία υποτίθεται ότι προετοίμαζε ως σωτήρια παρέμβαση», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου στο “Κόκκινο 105,5”.

«Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να λύσει το γενικευμένο οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο που η ίδια έχει δημιουργήσει. Οι ευθύνες της είναι τεράστιες και η κρίση που βιώνουν οι πολίτες έχει τη σφραγίδα Μητσοτάκη λόγω των επιλογών… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.