Με ατάκα… Αλέκας Παπαρήγα απαντά ο Τσακαλώτος στα περί «μετώπου Τσίπρα-Βαρουφάκη» της ΝΔ: «Αν από τα λεγόμενά μου εσείς καταλάβατε αυτό, ειλικρινά σας συμπαρίσταμαι»

(Πηγή: thefaq.gr)

Πληρωμένη απάντηση στην Νέα Δημοκρατία έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπενθυμίζοντας την «μειωμένη αντιληπτική ικανότητα των στελεχών της».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζοντας την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας περί «μετώπου Τσίπρα-Βαρουφάκη», τόνισε πως «η δημοκρατία σημαίνει να ακούς την λαϊκή ετυμηγορία, αν δεν κατανοούν ότι εμείς απευθύνουμε πρόσκληση σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις τότε δεν κατανοούν τι θα πει πολιτική».

«Η ΝΔ παρότι καταλαβαίνει τι λέμε προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα ότι γυρνάμε στο 2015 γιατί φοβάται την ανατροπή της από μια προοδευτική κυβέρνηση, όπως φοβούνται οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη» πρόσθεσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Παρ’ όλα αυτά όπως… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.