Τίναξαν την μπάνκα στον αέρα! Ο Μητσοτάκης χρωστά 1,3 εκατ. ευρώ, 11,4 εκατ. ευρώ οι υπουργοί του και η ΝΔ συνολικά 350 εκατ. ευρώ – Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ στο πόθεν έσχες να δηλώνονται και οι ρυθμίσεις των δανείων (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

«Ο κ. Μητσοτάκης χρωστά 1,3 εκατ. και μαζί με τους υπουργούς του έχουν συνολικά χρέη 12,7 εκατ. ευρώ, τα οποία κανείς δεν ξέρει πώς εξυπηρετούνται. Ενώ το κόμμα τους χρωστά περισσότερα από 350 εκατ. ευρώ που δεν θα ξεπληρωθούν ποτέ και κάθε χρόνο αυξάνονται», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος και δηλώνει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση καταθέτει τροπολογία ώστε πέρα από το «έσχες» να ελέγχεται και το «πόθεν».

«Το ίδιο, εξάλλου, πόθεν έσχες υποτίθεται ότι υπέβαλε και ελεγχόταν κάθε χρόνο και ο Γιώργος Τράγκας… Και ξαφνικά τώρα όλοι έχουν πέσει από τα σύννεφα», σημειώνει με νόημα για τα αστρονομικά… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.