ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: “Η ΝΔ παραδέχεται ότι δεν θέλει να μαθαίνουν οι απλοί πολίτες το πως ρυθμίζονται τα δάνειά αυτών που κυβερνούν, την ώρα που δανειολήπτες χάνουν τα σπίτια τους από πλειστηριασμούς”

(Πηγή: thefaq.gr)

Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση πανικού της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τα δάνεια των υπουργών του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «με την ανακοίνωσή της η ΝΔ των 350 εκατ. ευρώ δανεικών και αγύριστων παραδέχεται ένα πράγμα: Λέει ότι δεν θέλει να αποκαλύπτονται οι ρυθμίσεις των δανείων 13 εκατ. των υπουργών της, γιατί είναι “λαϊκισμός” και “τοξικότητα”».

«Δεν θέλει δηλαδή οι πολίτες και ενδεχομένως απλοί δανειολήπτες να γνωρίζουν πώς αποπληρώνουν τα χρέη τους αυτοί που τους κυβερνούν» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Και όσο για τις υπεκφυγές: Προφανώς και πολλοί βουλευτές όλων των κομμάτων έχουν δάνεια. Προφανώς και δεν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.