Ρένα Δούρου, η απάντηση στο iefimerida : “Όταν παραβιάζεις τους κανόνες δεοντολογίας στοχευμένα, δηλαδή μόνο εις βάρος των πολιτικών που δεν έχουν χρηματοδοτήσει το μέσο ενημέρωσής σου, τότε επιβεβαιώνεις ότι έχεις εξαγοραστεί.”

(Πηγή: thefaq.gr)

Ηχηρή απάντηση δίνει η Ρένα Δούρου στο iefimerida.gr το οποίο προχώρησε σε μία πρωτοφανή χυδαιότητα σε βάρος της. Υπενθυμίζεται ότι η ιστοσελίδα του εκδότη Χρήστου Ράπτη, χρησιμοποίησε φωτογραφία της πρώην περιφερειάρχη Αττικής σε δημοσίευμα με τίτλο «Φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα: Εξαγοράσιμες ποινές φυλάκισης στους 8 καταδικασθέντες, με 7 ευρώ τη μέρα». Μάλιστα το iefimerida ακόμα και τώρα διατηρεί την επίμαχη φωτογραφία στο σχετικό δημοσίευμα.

«Η υποχρέωση να αντιστοιχεί η εικονογράφιση της είδησης με το περιεχόμενο του δημοσιεύματος δεν είναι απλώς μια προτεραιότητα. Αποτελούν όλα κανόνες δεοντολογίας που αντιστοιχούν με το δικαίωμα του κοινού να πληροφορείται για τα γεγονότα χωρίς fake news»… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.