Ηφαίστειο που βράζει στο εσωτερικό η ΕΡΤ εν μέσω αλλεπάλληλων (και διεθνών) διασυρμών! “Βροχή” παραιτήσεων το Σ/Κ – “πάγωσε” ξαφνικά η μετακίνηση Κουβαρά στο κεντρικό δελτίο

(Πηγή: thefaq.gr)

Απρόσμενη ανατροπή το απόγευμα της Πέμπτης στο Ραδιομέγαρο! Η μέχρι εκείνη τη στιγμή, διαφαινόμενη ως “τελειωμένη υπόθεση” μετακίνηση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουβαρά στο κεντρικό δελτίο της Δημόσιας Τηλεόρασης, φαίνεται ότι “παγώνει”. Ο δημοσιογράφος – που χαίρει υψηλής εκτίμησης ευρύτερα στην οικογένεια του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και στο Μαξίμου και σε κορυφαιους τραπεζικούς και επιχειρηματικους κύκλους – αποτελεί την τελευταία hot άφιξη στην ΕΡΤ από το κανάλι Action24 όπου εργαζόταν επί χρόνια.

Ο Γ. Κουβαράς, έδωσε ήδη δείγμα γραφής, καθώς μέσα σε λίγες εβδομάδες πέτυχε να φιλοξενησει στην νεότευκτη εκπομπή του “Στο Κέντρο”, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.