Μπάιντεν ενώπιος ενωπίω με ιστορική ευθύνη μετά την αδιανόητη απόφαση του Δικαστηρίου για απαγόρευση των αμβλώσεων: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

(Πηγή: thefaq.gr)

Θλιβερή μέρα για το Ανώτατο Δικαστήριο και για τη χώρα», χαρακτήρισε τη σημερινή ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, κατά το διάγγελμά του μετά την οπισθοδρομική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για την κατάργηση του συνταγματικού δικαιώματος στην άμβλωση.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε τραγικό λάθος και αποτέλεσμα «εξτρεμιστικής ιδεολογίας» την εν λόγω απόφαση, τονίζοντας ότι «το Ανώτατο Δικαστήριο διάλεξε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο μονοπάτι». Ακόμη, δεσμεύτηκε ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Παράλληλα, δήλωσε, με το βλέμμα στραμμένο στις φετινές ενδιάμεσες εκλογές, ότι στο Κογκρέσο μπορούν να ληφθούν σχετικές πρωτοβουλίες, ώστε να ανατραπεί η απόφαση, η οποία «θέτει σε κίνδυνο πολλές γυναίκες» στη χώρα.

Η απόφαση του 1973 Roe V Wade θα πρέπει να καταστεί ομοσπονδιακός νόμος, δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν κάνοντας λόγο για ανάγκη κατοχύρωσης των δικαιωμάτων στην ιδιωτική… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.