Ποια “ασφάλεια” κ Θεοδωρικάκο; Νέο αποτρόπαιο έγκλημα: Ξυλοκόπησαν 42χρονο μέχρι θανάτου σε μπαρ της Ραφήνας τα ξημερώματα

(Πηγή: thefaq.gr)

Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή στη Ραφήνα, όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε πέντε άτομα, καυγάς που είχε τραγικό τέλος.  Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ένας 42χρονος, δέχθηκε σοβαρότατα χτυπήματα από τους υπόλοιπους, οι οποίοι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τον χτυπούσαν αλύπητα με μπουνιές και κλοτσιές, με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα.

Όλα αυτά συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην πλατεία Ραφήνας, με τον 42χρονο, να βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε το θύμα και το μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Οι λόγοι της συμπλοκής είναι άγνωστοι, με κάποιους να αναφέρουν ότι όλα συνέβησαν για μάτια μιας γυναίκας. Το… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.