Στα πόδια του Ανδρουλάκη ο Μητσοτάκης πριν προκηρύξει εκλογές: Πάει στο Στρασβούργο στα αποκαλυπτήρια της αίθουσας “Ανδρέας Παπανδρέου” που ο πατέρας του τον είχε στείλει στο Ειδικό Δικαστήριο για να τον βάλει φυλακή στο τελος της ζωής του!

(Πηγή: thefaq.gr)

Πραγματικά σε απελπιστική θέση βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το στενό επιτελείο του στο Μαξίμου καθώς και οι τελευταίες κυλιόμενες μετρήσεις του Σαββατοκύριακου (διέρρευσαν το πρωί της Δευτέρας) φέρουν την ετικέτα “καταποντισμός” (σε σχέση με τα ποσοστά του 2019)! Και μπορεί ο ιδιος αλλά και οι πιο στενοί του συνεργάτες να προσπάθησαν να “διασκεδάσουν” το κλίμα κατάρρευσης, που υπάρχει διάχυτο στην ατμόσφαιρα, με άλλη μια ανέμελη απόδραση στην καλοκαιρινή Τζια στους γάμους δύο στελεχών της επικοινωνιακής του ομάδας, αλλά στο εσωτερικό του πρωθυπουργικού γραφείου επικρατεί εδώ και καιρό πανικός και πλεον καταφεύγουν σε σχέδια και κινήσεις απελπισίας! Στο πλαίσιο αυτό,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.