Ρεσιτάλ προκλητικότητας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα 13 εκατ. που χρωστάνε τα στελέχη της… Κρύβονται τώρα πίσω από τους ελέγχους που έγιναν επι ΣΥΡΙΖΑ (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Στην περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στους ελέγχους που έγιναν έκτοτε για τα πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, προσπάθησε να κρυφτεί το Μαξίμου ώστε να δικαιολογήσει τα ερωτήματα που προέκυψαν, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να δηλώνει πως το πόθεν έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους έχει «ψαχθεί» όσο κανενός άλλου πολιτικού προσώπου, και πως «δεν έχει αφήσει κανένα ερώτημα αναπάντητο».

Κατά το πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών για τις δανειακές υποχρεώσεις στελεχών της κυβέρνησης που αγγίζουν τα 13 εκατομμύρια ευρώ ενώ εμφανίζουν καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού και αρκετοί διάγουν πολυτελή βίο, ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε βάζοντας στο κάδρο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.